Tel +31 (0)416 374061
E-mail info@keetelselektro.nl

Een verlichtingsplan op maat.

 

Het opstellen van een verlichtingsplan.

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw interieur. Vaak wordt het uitzoeken van de verlichting als moeilijk punt beschouwd. Om te kunnen bepalen welke verlichting in uw interieur en wensen past, is het verstandig om vooraf een verlichtingsplan te maken. Het aanbieden van een verlichtingsadvies voor zowel particulieren als bedrijven is het specialisme van onze verlichtingsadviseurs. Keetels elektro & verlichting staat al ruim 40 jaar bekend om zijn professioneel advies en kwaliteit.

Verlichtingsplan op maat.

Bij het opstellen van een verlichtingsplan is het belangrijk om te bepalen welke basisverlichting in het interieur aanwezig moet zijn, daarnaast kijken we ook naar sfeerverlichting en de functionaliteit van de verlichting. Bij het opstellen van een verlichtingsplan is het van belang om te kijken naar de interieurstijl en functionaliteit en natuurlijk naar uw budget.

Verlichtingsadvies.

Wilt u geheel vrijblijvend een verlichtingsplan door ons laten maken? Onze verlichtingsspecialisten geven u graag advies bij u thuis, winkel of bedrijfsruimte. Natuurlijk kunnen wij ook de mogelijkheden bekijken bij ons in de winkel.

Via ons contactformulier kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.